• Išparduota
Naktipuodis Chicco
  • Naktipuodis Chicco
  • Naktipuodis Chicco

Naktipuodis Chicco

11,18 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Naktipuodis Chicco

Prekės aprašymas

Chicco naktipuodis yra patogus,stabilus, ergonomiško dizaino, turi aukštą atramą ir apsaugą nuo išsiliejimo. Naktipuodį lengva išvalyti ir patogu nešti.

Rekomenduojama vaikams nuo 18 mėnesių. 

ĮSPĖJIMAS! Prieš naudodami, perskaitykite instrukciją ir išsaugokite ją ateičiai. Naktipuodį statykite tik ant grindų. Naudokite tik prižiūrint suaugusiems. Niekada nepalikite vaiko be priežiūros. Tai nėra žaislas ir vaikas niekada neturėtų su juo žaisti. Valymas. Kaskart panaudoję naktipuodį kruopščiai išplaukite ir išdžiovinkite. Nenaudokite abrazyvinių valiklių ir/ar itin stiprių ploviklių. 

Užsakę šią prekę, gausite 1 vnt. Tai asortimentinė prekė, kuri bus parinkta atsitiktine tvarka.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
18 mėn

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Naktipuodis Chicco

Įvertinti prekę