Lovytė-lopšys kūdikiams Fluffy Grey
  • Lovytė-lopšys kūdikiams Fluffy Grey

Lovytė-lopšys kūdikiams Fluffy Grey

209,00 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Lovytė-lopšys kūdikiams Fluffy Grey

Lovytė-lopšys yra puikus pasirinkimas, jei norite, kad Jūsų kūdikis miego metu jaustųsi patogiai ir saugiai bei matomas visose namų vietose. 

Gaminių užpildas pagamintas iš BabySoft silikoninės izoliacijos, kuri yra tinkamo storio ir minkštumo garantija, užtikrinanti, kad vaikas nesušals ir neperkais. Dėl tinkamai parinktos pluošto struktūros jis puikiai tinka jautriai kūdikio odai.

Rinkinį sudaro:

Pintas kepšys, medinė važiuoklė, čiužinukas, baldakimo atrama, patalynė su užpildu (antklodė 75 × 75 cm, pagalvė 35 x 40 cm), krepšelio krašto apsauga, baldakimas.

Patalynė pagaminta iš aukščiausios kokybės 100% medvilnės. Užpildas 100% antialerginis BabySoft® poliesteris. Krepšelis pintas rankomis, važiuoklė iš rinktinės pušies medienos, padengtos sertifikuotais lakais.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Vaiko svoris iki
9 kg
Spalva
Pilka
Rekomenduojamas amžius nuo
0 mėn
Rekomenduojamas amžius iki
6 mėn
Su čiužinuku
Taip

Jums taip pat gali patikti

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Lovytė-lopšys kūdikiams Fluffy Grey

Įvertinti prekę