• Išparduota
4 metų laikų drabužėliai Baby Born
  • 4 metų laikų drabužėliai Baby Born
  • 4 metų laikų drabužėliai Baby Born
  • 4 metų laikų drabužėliai Baby Born

4 metų laikų drabužėliai Baby Born

57,99 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

4 metų laikų drabužėliai Baby Born

Sveiki atvykę į Baby Born pasaulį. Tai kūrybiškų, smagių ir spalvingų nuotykių šalis, kurioje žaisti niekad nepabosta. Vieną dieną lėlytė Baby Born yra kūdikis, kuriam reikia tavo priežiūros ir meilės, kitą dieną – tai geriausia draugė ir puiki nuotykių bendražygė.

Rudenį lauke gali būti labai vėjuota, tačiau mažoji Baby Born laikosi nuomonės, kad nėra blogo oro, yra tik netinkami drabužiai. Jos šaunus lietpaltis puikiai tiks darganotoms rudens dienoms, dekoruotas spalvotais rudeniniais lapais ir antyte Berta su skėčiu.

Orui atvėsus, Baby Born iš spintos išsitraukia paltuką su gobtuvu, ant kurio esanti antytė Berta rodo, kaip reikia slidinėti.

Lėlė yra pasiruošusi ir šiltesniems orams. Ji turi dvi stilingas sukneles – vieną su gėlytėmis, skirtą pavasariui, kita smagios rožinės spalvos, kurią dėvi karštomis vasaros dienomis.

Prie visų keturių drabužėlių Baby Born priderina rožines, violetines, geltonas ir turkio spalvos kelnes, todėl visada atrodo ryški ir stilinga.

Baby Born puikiai tiks tikroviškiems vaidmenų žaidimams, padės lavinti vaikų vaizduotę, socialinius įgūdžius, ugdyti atsakomybės jausmą, empatiją bei skatins bendrauti.

Drabužėliai tinka 43 cm lėlėms.

DĖMESIO! Netinka vaikams iki 3 metų – yra smulkių detalių. Pavojus užspringti!

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
3 m.

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

4 metų laikų drabužėliai Baby Born

Įvertinti prekę