• Išparduota
Veiklos kilimėlis Yookidoo Žaisk ir ilsėkis

Veiklos kilimėlis Yookidoo Žaisk ir ilsėkis

93,11 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Veiklos kilimėlis Yookidoo Žaisk ir ilsėkis

Prekės aprašymas

„Yookidoo“ savo stimuliuojančiais, interaktyviais ir inovatyviais produktais siūlo visiškai naują požiūrį į žaidimą ir mokymąsi. „Yookidoo“ asortimente – naujos produktų kategorijos, tapusios bestseleriais visame pasaulyje. „Yookidoo“ žaislai – tai linksmybės, pramoga, tyrinėjimai ir atradimai. Inovatyvus daugiafunkcis kilimėlis – puikus užsiėmimas mažiesiems smalsučiams. Mažylis gali žaisti gulėdamas arba užsikloti ir pasinerti į saldžius sapnus. Mažylis čia ras daugybę smagios veiklos, minkštą meškutį-pagalvėlę, ir daugybę lavinančių žaisliukų, kuriuos galima užkabinti ant dviejų kilimėlio arkų arba žaisti su jais atskirai: muzikinę varlytę, linksmą lapiuką su spalvingais judančiais žiedeliais ir daug kitų smagių dalykų. Kilimėlis puikiai tiks tiek kūdikiams, tiek vyresniems mažyliams. 1 režimas „Gulėk ant nugaros ir žaisk“ skatina sutelkti žvilgsnį, lavina jutimus ir rankų-akių koordinaciją. 2 režimas „Gulėk ant pilvuko ir žaisk“ skatina mažylį kelti galvą, stiprina pečius, krūtinę ir viršutinę kūno dalį bei lavina stambiąją motoriką. 3 režimas „Saldžių sapnų“ padeda mažyliui pailsėti po smagių žaidimų ir daugybės įspūdžių. Kilimėlį galima skalbti skalbyklėje.

Rekomenduojama vaikams nuo gimimo.

Reikalingos 3 x LR44 baterijos (pridedamas).

Naudokite tik to paties arba lygiaverčio tipo baterijas. Įdėdami baterijas, nesumaišykite poliškumo ženklų. Maitinimo gnybtai neturi sukelti trumpojo jungimo. Nemaišykite senų baterijų su naujomis, taip pat standartinių (anglies-cinko) su šarminėmis. Nekraukite neįkraunamų baterijų. Prieš kraudami baterijas, išimkite jas iš žaislo. Baterijas kraukite tik prižiūrint suaugusiems. Išsekusias baterijas išimkite iš žaislo. Niekada nemeskite/neišmeskite baterijų į ugnį, nes jos gali sprogti arba išsilieti. Jei paukščiukas tinkamai neatlieka savo funkcijų arba visai neskleidžia garsų, pakeiskite jo baterijas! Prieš duodami žaislą vaikams, pašalinkite visas pakuotės medžiagas. Turinys, įskaitant detales ir spalvas, gali skirtis nuo pavaizduoto ant pakuotės. Išsaugokite šią informaciją bei kontaktus.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
0 mėn
Reikalingi Elementai
Taip
Elementų tipas
LR44/AG13

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Veiklos kilimėlis Yookidoo Žaisk ir ilsėkis

Įvertinti prekę