• Išparduota
Robotukas Silverlit Macrobot

Robotukas Silverlit Macrobot

69,99 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Robotukas Silverlit Macrobot

Aprašymas

MACROBOT yra interaktyvus robotas, galintis judėti visomis kryptimis, įrašyti balsą ir pakartoti įrašytus žodžius, važiuoti tam tikru maršrutu ir net saugoti jūsų kambarį. Iš viso – 12 skirtingų komandų, 50 užprogramuojamų veiksmų! MACROBOT turi daug įvairių funkcijų: MACROBOT galima išmokyti važiuoti tam tikru maršrutu ir vėliau dar kartą pakartoti tą patį maršrutą. Robotas gali įrašyti jūsų balsą ir pasakyti žodžius savo roboto balsu. Robotas gali reaguoti pagal skirtingas balso komandas. MACROBOT galima valdyti mobiliąja programėle, skirta prietaisams su iOS ir Android. Robotas gali sąveikauti su MACROBOT ar kitais „Silverlit“ robotais. Atsisiųskite nemokamą programėlę ir sužinokite daugiau. „Silverlit“ – tai pirmasis žingsnis į robotikos pasaulį. Nesvarbu, kas esi – moksliukas, sportininkas, nuotykių ieškotojas ar gyvūnėlių mylėtojas – „Siverlit“ asortimente rasi sau patinkantį robotą, sugebantį atlikti nuo pačių paprasčiausių iki sudėtingų, programavimo reikalaujančių, funkcijų. Su „Silverlit“ ir 3, ir 15 metų vaikai iš arčiau pažvelgs į inovatyvų rytojaus pasaulį, susipažins su robotais-boksininkais, šuniukais ir kitais gyvūnais-robotais, su kuriais žaisti bus ne tik smagi pramoga, bet ir puiki lavinamoji veikla.

Roboto baterijos: 4 x 1,5 V AA/LR6/AM3 (nepridedamos), nuotolinio valdymo pulto baterijos: 2 x 1,5 V AAA/LR03/AM4 (nepridedamos).

Įspėjimas! Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti.

Baterijos nepridedamos

Užsakę šią prekę, gausite 1 vnt. Tai asortimentinė prekė, kuri bus parinkta atsitiktine tvarka.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
5 m.
Reikalingi Elementai
Taip
Elementų tipas
AA/LR6
AAA/LR03

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Robotukas Silverlit Macrobot

Įvertinti prekę