• Išparduota
Šuo-robotas Silverlit Ycoo
  • Šuo-robotas Silverlit Ycoo
  • Šuo-robotas Silverlit Ycoo
  • Šuo-robotas Silverlit Ycoo
  • Šuo-robotas Silverlit Ycoo

Šuo-robotas Silverlit Ycoo

15,99 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Šuo-robotas Silverlit Ycoo

Robo Heads Up™ yra interaktyvus gyvūnėlis-robotukas, kuris atgyja ir eina vos prilietus! Paspauskite gyvūnėlio galvą žemyn ir jis pradės skleisti garsus bei eiti pirmyn! Pakelkite gyvūnėlio galvą aukštyn ir jis skleis garsus bei eis atgal! Gyvūnėlis turi išraiškingas LED akis ir kokybiškus garsus.

Reikalingos 2 x AAA baterijos (nepridedamos).

DĖMESIO! Netinka vaikams iki 3 metų – yra smulkių detalių. Pavojus užspringti! Naudokite tik rekomenduojamo tipo baterijas. Įdėdami baterijas, nesumaišykite poliškumo ženklų. Maitinimo gnybtai neturi sukelti trumpojo jungimo. Nemaišykite senų baterijų su naujomis, taip pat standartinių (anglies-cinko) su šarminėmis. Nekraukite neįkraunamų baterijų. Išsekusias baterijas išimkite iš žaislo. Prieš kraudami baterijas, išimkite jas iš žaislo. Baterijas kraukite tik prižiūrint suaugusiems. Nemeskite šio žaislo į ugnį – baterijos gali išsilieti ar sprogti! Prieš duodami žaislą vaikams, pašalinkite pakuotės medžiagas. Gamintojas pasilieka teisę keisti produktą, jo spalvas ir techninius parametrus.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
3 m.
Reikalingi Elementai
Taip
Elementų tipas
AAA/LR3
Elementų skaičius
2

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Šuo-robotas Silverlit Ycoo

Įvertinti prekę