• Išparduota
Kiaulytės Pepos kemperis
  • Kiaulytės Pepos kemperis
  • Kiaulytės Pepos kemperis
  • Kiaulytės Pepos kemperis

Kiaulytės Pepos kemperis

78,99 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

Kiaulytės Pepos kemperis

Sveikas atvykęs į kiaulytės Pepos pasaulį! Prisijunk prie Pepos, jos broliuko paršelio Džordžo, mamos ir tėčio, ir visi kartu leiskitės į smagius nuotykius. Sveikas atvykęs į kiaulytės Pepos pasaulį! Kartu su Pepa ir jos šeima leiskis į smagią kelionę iškylų autobusiuku! Rinkinys turi iš animacinio filmuko pažįstamas garsų funkcijas ir daugybę paprastų funkcijų bei šaunių priedų smagiems žaidimams.

Rinkinyje yra 7,5 cm Pepos šeimos narių figūrėlės ir net 13 teminių aksesuarų, kurie padės išlaisvinti vaizduotę ir kurti originalius nuotykių scenarijus!

Įspėjimas! Netinka vaikams iki 3 metų - yra smulkių detalių. Pavojus užspringti.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
3 m.

Jums taip pat gali patikti

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Kiaulytės Pepos kemperis

Įvertinti prekę