• Išparduota
QUOKKA Medinė dėlionė „Lietuvių kalbos abėcėlė“
  • QUOKKA Medinė dėlionė „Lietuvių kalbos abėcėlė“

QUOKKA Medinė dėlionė „Lietuvių kalbos abėcėlė“

13,80 €
Kiekis
Išparduota

Pristatymas į namus.

QUOKKA Medinė dėlionė „Lietuvių kalbos abėcėlė“

Prekės aprašymas

Medinė ryškiaspalvė dėlionė su puikiai pažįstamų daiktų paveikslėliais padės mokytis abėcėlės. Žaislas lavina vaizduotę, akių-rankų koordinaciją, smulkiąją motoriką, pažintinius gebėjimus, moko pažinti raides ir spręsti nesudėtingas logines užduotėles. Po kiekviena abėcėlės raide slepiasi žodis ir jį iliustruojantis paveikslėlis, todėl mažylis ne tik susipažįsta su abėcėle, bet kartu išmoksta ir naujų žodžių bei mokosi juos sudėlioti savarankiškai. Be to, šis žaislas – tai kartu ir dėlionė: pagrindo plokštė turi išpjautas formas, pagal kurias vaikai kiekvienai raidei turi rasti tinkamą vietą. Idealiai lygus detalių paviršius užtikrins mažylio saugumą, o pats žaislas lavins motorinius įgūdžius, vaizduotę ir loginį mąstymą.

DĖMESIO! Netinka vaikams iki 2 metų: yra smulkių detalių. Pavojus užspringti! Rekomenduojama vaikams nuo 2 metų. Žaislą valykite vandenyje sudrėkintu skudurėliu. Prieš duodami žaislą vaikams, pašalinkite visas pakuotės medžiagas ir žaislą patikrinkite. La

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

QUOKKA

Duomenų lapas

Amžius nuo
12mėn.
Detalių skaičius
Kita

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

QUOKKA Medinė dėlionė „Lietuvių kalbos abėcėlė“

Įvertinti prekę