Kramtukas Vulli Sophie la girafe So'pure 616624, 0m+

Kramtukas Vulli Sophie la girafe So'pure 616624, 0m+

29,99 €
Pristatome per 5-10 d.d.

Pristatymas į namus. Pristatome per 5-10 d.d.

Kramtukas Vulli Sophie la girafe So'pure 616624, 0m+

Žaisliukas skirtas įvairiems vaiko pojūčiams lavinti:

Regėjimui: tamsesni žaislo taškeliai, atkreipiantys kūdikio dėmesį, sukuria vaizdinę stimuliaciją, leidžiančią lengvai atpažinti žaislą, kuris tampa kaip raminantis objektas.

Klausai: žaislo cypsėjimas linksmina kūdikį, stimuliuoja klausą, taip pat leidžia suprasti santykį tarp priežasties ir efekto.

Skonio pojūčiui: žaislas labai lankstus ir turi įvairių skirtingų dalių, tinkančių kramtyti (ausys, ragai, kojos). Puikiai tinka dygstantiems dantukams ir tai absoliučiai saugu.

Lietimui: Puikiai tinka mažoms kūdikio rankytėms, labai lengvas, turi ilgas kojas ir kaklą, kurie lengvai leidžia žaislą suimti. Švelnus kaip mamos prisilietimas, stimuliuojantis psichologinius ir emocinius pojūčius.

Uoslei: specialus natūralaus kaučiuko iš Hevėjos medžio kvapas suteikia kūdikiui tam tikrą kvapą, kuris leidžia jam atpažinti savo žaislus.

Žaislas pagamintas iš 100% natūralaus kaučiuko ir padengtas maistiniais dažais, kurie nekenksmingi kūdikiui.

Rekomeduojamas amžius nuo 0 mėn+.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

VULLI

Duomenų lapas

Rekomenduojamas amžius nuo
0 mėn

Jums taip pat gali patikti

16 kitos tos pačios kategorijos prekės:

Atsiliepimų nėra.

Įvertinti prekę

Kramtukas Vulli Sophie la girafe So'pure 616624, 0m+

Įvertinti prekę